Menü
Elindult Kecskemét és térsége turisztikai applikáció


- Soha ne add fel - LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány


Kerekegyházi Értékeink


Nemzeti Együttműködési Alap
Kérjük támogassa munkánkat!

Kerekegyházi, önkormányzati civil szervezetek  

Cégek


Weninger Bt.

Ipari telkek


Testvérvárosunk Gútor


Betekintés a kereki sportéletbe


Kerekegyháza óvodái


Móra Ferenc Ált. Iskola


Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület


Turizmus LinkekKerekerdő Kalandpark
Varga Tanya
Kunsagi Major
Rendek Tanya
Somodi Tanya

Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány


www.bacs-lea.hu

Tájékoztató az orvosi rendelések módjáról, az idősek klubjának bezárásáról, és az NKM által meghirdetett áramszünetekről
Tisztelt Kerekegyházi Polgárok! Az orvosokkal, és egyéb szervezetekkel történő egyeztetést követően az alábbiakról tájékoztatom Önöket. Kérem, olvassák végig!

Felnőtt orvosi ellátás: A koronavírus járvány megfékezése napról napra újabb stratégiákat és alkalmazkodást igényel mindenkitől. A legfontosabb, amit tehetünk egymásért, hogy óvjuk a környezetünkben élőket, legfőképp az időseket. Tegyünk meg mindent, hogy a vírus terjedését mielőbb megfékezzük, megelőzve ezzel a járvány okozta súlyos egészségügyi és gazdasági következményeket!

A legfontosabb teendőink: Ne érintkezzünk fizikailag egymással, 2 m távolságot tartsunk személyes kapcsolattartás során, mossunk minél gyakrabban kezet és végezzünk minél sűrűbben gyakran használt tárgyainkon (kilincsek, mobiltelefonok, számítógép billentyűzete, egér…) felületi fertőtlenítést.
Kérjük, figyelmesen olvassák el a további járványtani egészségügyi ellátással kapcsolatos információkat:

Tekintettel arra, hogy a járvány az egyedi fertőzések után már a közösségi terjedés fázisába lépett, így az egészségügyi kormányzat a járványügyi szervek javaslatára a következő intézkedéseket hozta: 65 évnél idősebb orvosok, szakdolgozók nem érintkezhetnek betegekkel, „home office” típusú, vagyis otthonukból történő távkonzultációval vehetnek csak részt a gyógyításban.
Ennek megfelelően Kerekegyházán az ÚJABB KÖZLEMÉNY KÖZZÉTÉTELÉIG az ellátás a következő módon szerveződik:

Felnőtt háziorvosi ellátás:
 • Minden háziorvos a saját rendelési idejében működteti a rendelését
 • Az asszisztencia Dr. Vitányi Györgyi és Dr. Benkő Margit rendelőjében a rendelési időben elérhető lesz, Benkő doktornő ás Mánya doktornő otthonról, telefonon keresztül biztosítják az asszisztencián keresztül a rendelkezésre állást
 • Ha Ők úgy ítélik meg, hogy személyes orvosi vizsgálatra, vagy beavatkozásra van szükség, akkor azt Dr. Kákonyi Zoltán biztosítja minden hétköznap reggel 8 óra és délután 17 óra között.
 • Két hét elteltével az aktuális járványügyi helyzethez igazodva újabb működési terv készül az egészségügyi ellátásról.
 • Kérjük, maximálisan vegyék figyelembe a KÖZPONTILAG MEGHATÁROZOTT járványügyi utasításokat: Ha lázas, köhög, végtagfájdalma van, torka fáj, vagy hasmenése van, NE JÖJJÖN BE A RENDELŐBE, hanem hívja fel telefonon háziorvosát, lehetőleg rendelési időben (igy van lehetőségünk a dokumentációba betekinteni) Dr. Kákonyi Zoltán praxisába tartozók ezen számok valamelyikén: 06-76/371-101, vagy 06-70/3694644.
A másik két praxis betegei saját, ill. helyettesítő háziorvosukat, vagy rendelőjüket hívják fel.
Dr. Benkő Margit telefonos elérhetősége: 06-76/371-340
Dr. Vitányi Györgyi telefonos elérhetősége: 06-76/371-234
 • Ha gyógyszerre van szüksége, KÉREM, ÍRJA MEG A FELÍRANDÓ GYÓGYSZEREK NEVÉT, ADAGJÁT (fájdalomcsillapító esetén is kérjük a készítmény pontos megnevezését!) az ALÁBBI E-MAIL CÍMRE, melyre – amint megvan a recept -, egy megerősítő választ küldünk 1 napon belül, maga a gyógyszer kiadása jelen körülmények között akár 2 napot is jelenthet, kérjük megértésüket! Ezt követően nem kell bejönni a rendelőbe a receptért, hanem bármely gyógyszertárban, bármely családtag vagy ismerőse kiválthatja, ha igazolja saját személyazonosságát és meg tudja mondani a beteg TAJ számát.
  Dr. Kákonyi Zoltán praxisába tartozók a kakonyirecept@gmail.com
Dr. Benkő Margit esetében dr.benko@kereknet.hu
Dr. Vitányi Györgyi praxisába tartozók a medavitkft@gmail.com e-mail címre küldhetik receptírási igényeiket.

Gyermekorvosi ellátásra vonatkozó rendelkezések:
 • A betegellátás időpontkérést (06-76/371-147) követően történik, minden munkanapon a rendelési időben. Amit lehet, telefonon megbeszéljük, enyhe, orvosi ellátást nem igénylő tünetekkel maradjanak otthon!
 • Állandó gyógyszereket, tápszer felírását telefonon, e-mailben gyermekorvos@kereknet.hu  kérjenek!
 • A váróba belépéskor kérem, alaposan mossanak kezet! A váróban lehetőleg 2 fő (1 gyerek és 1 fő kísérője) tartózkodjon. A többi beteg a rendelő előtt várakozzon, természetesen a szülő fokozottan felügyeljen a gyermek biztonságára!
 • A járványügyi vészhelyzet alatt a 14 éven alatti gyermekeknél is működik az e-recept felírása, tehát elég, ha telefonon kérik a receptet, és a gyermek TAJ kártyájával ki tudják azt váltani. A receptért nem kell bejönni a rendelőbe!
 • Az EGÉSZSÉGES tanácsadás változatlanul kedd délelőtt történik.
 • Csak a védőoltások beadása történik! A kizárólag csak szűrések, és súlymérések elvégzésére jelenleg nincs lehetőség.
 • A tanácsadás idején a váróban és a rendelőben kizárólag az aktuálisan oltandó gyermek és 1 fő kísérője tartózkodhat!
 • Kérem, hogy a gyermekeket minden esetben egy egészséges szülő hozza!
 • Táppénz kizárólag betegség esetén adható!
Fogorvosi ellátás:
Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt csak sürgősségi ellátás végezhető az állami fogászati alapellátásban. Dr. Angyal Anikó rendelése szünetel, sürgős esetekben ügyel Dr. Hidvégi Zsolt kereshető az alábbi rendelési időben:
Hétfő: 8.00-12.00 és 15.00-19.30
Kedd: 8.00-12.00 (iskolafogászat) és 15.00-19.30
Szerda: 8.00-12.30
Csütörtök: nincs rendelés
Péntek: 8.00-12.00 és 15.00-19.30
 
Vérvétel, kislabor:
A rendelés során szűrővizsgálatokat és előjegyzésre történő érkezést nem tudunk biztosítani. A KEREKEGYHÁZI LABORATÓRIUMBAN CSAK SÜRGŐS VIZSGÁLATOK TÖRTÉNNEK – de az továbbra is mindennap nyitva van.
Kérjük, mellőzzék az eredmények elvitelét, azt az orvosok elektronikusan megkapják. Tel.: (06-76/371-225; 06-70/332-3544)
 
Rendelési időn kívüli, sürgősségi ellátás:
Rendelési időn kívül, sürgős ellátási igény esetén javasoljuk, hogy először hívják fel az ügyeleti telefonszámot (felnőtt: 06-76/516-984, gyerek: 06-76/516-904), ahol a diszpécser vagy mentőt küld, vagy kéri, hogy keressék fel az ügyeleti ellátást Kecskeméten.

Általános kérések:
VIZSGÁLATI EREDMÉNYEKET KÉRJÜK, NE HOZZON BE, telefonáljon, mi megnézzük az EESZT-ben és megbeszéljük a szükséges teendőket.
JOGOSÍTVÁNY, KÖZGYÓGYELLÁTÁSI IGAZOLVÁNY, SZAKORVOSI JAVASLAT - amennyiben a járvány időtartama alatt jár le - ettől függetlenül továbbra is érvényben marad, a veszélyhelyzet megszűnését követően még 90 napig. NEM KELL A JÁRVÁNY IDEJE ALATT MEGÚJÍTTATNI!
A szokásos TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLATOK ELMARADNAK. A járvány ideje alatt a táppénzes papírt nem kell kéthetente a munkahely felé leadni! Amennyiben ehhez a munkahely mégis ragaszkodik, a munkáltató telefonon megkeresi a háziorvost és megbeszéljük a továbbiakat!
A táppénzigény megbeszélése javasoljuk, hogy telefonon történjen. Táppénzre csak egészségileg, vagy járványtanilag indokolt esetben tudunk bárkit felvenni, az érvényes jogszabályba foglaltak alapján a munkáltatói okból történő „otthonmaradás” nem jelent táppénzre jogosító indokot!
A rendelőben történő ellátást csak a NEM LÉGÚTI tünetekkel érkező és olyan kórállapotok ellátására korlátozzuk, melyek azonnali ellátásának, vagy megkülönböztetésének elmaradása tartós egészségkárosodást okozna, vagy közvetlen, vagy közvetve életveszélyes állapot kialakulásához vezetne.
Légúti tünetek és láz esetén az ellátás csak telefonon keresztül történik, a következő algoritmus alapján:
 • Ha légúti tünete van és nem fullad, 1-3 napja lázas: tüneti terápia (köptető, lázcsillapítás, C-vitamin, bő folyadék).
 • Ha több mint 3 napja lázas, és nem fullad, antibiotikum adása a tüneti terápia mellett, melyet telefonos megbeszélés alapján a rendelőben felírunk és a beteg vagy hozzátartozója a gyógyszertárban kiváltja (a receptért nem kell bejönni, lásd fent).
 • Ha lázas és fullad, mentőt küldünk érte. Természetesen közvetlen életveszélyes állapotban, ha perceken belüli orvosi segítségre van szükség, az felülírja a fent részletezett ellátási protokollt.
A SZAKRENDELÉSEK CSAK NAGYON INDOKOLT ESETEKBEN VEHETŐK IGÉNYBE és csökkentett létszámban látnak el betegeket, a csoportos megjelenés és ezáltal a közösségi terjedés elkerülése céljából.
Ha mégis rendelésre jönnek és odakint jó idő van, kérjük a rendelő előtt várakozzanak, mert így jelentősen csökken a légáramlás miatt a fertőzésveszély. Ilyen esetben az ELLÁTÁS SORRENDJE NEM SORSZÁM ALAPJÁN TÖRTÉNIK, hanem az orvos tájékozódó kérdései alapján kialakított egyéni mérlegelése alapján.

Idősek klubja:
A COVID-19 megbetegedés elsősorban az idős és/vagy egyéb betegségben szenvedőket érinti, ezért a nappali ellátások (a hajléktalanok nappali intézményének kivételével) is bezárásra kerültek. A Humán Szolgáltató Központnál a nappali ellátás, idősek klubja 2020. március 19-től bezárásra kerül.
 
Védőnői szolgálat:
A védőnők védelme érdekében törekedni kell a védőnői-gondozott találkozások számának minimalizálására és a távkonzultáció (telefon: 06-76/545-057, e-mail: vedonok@kereknet.hu ) előtérbe helyezésére.
 
Foglalkoztatás-egészségügy:
A feladatot ellátó Csányi János doktor úr március 19-én csütörtökön még a szokásos időben rendel. Ezt követően csak előzetes telefonos (06-30/239-3438) egyeztetés után, sürgős, azonnali felvétel esetben jár el.
 
Az összes egészségügyi ellátórendszerre vonatkozó rendelkezés, hogy a tanácsadóban, rendelőben, laboratóriumban egyszerre, egy időben csak egy gondozott, beteg és/vagy egy hozzátartozó legyen jelen. Gyógyszertárba is csak annyi ember menjen be, ahány gyógyszerátadó ablak nyitva van. Kérjük, a bejárat előtt, 2 méteres távolságot tartva várakozzanak türelemmel a sorukra.
Az egészségügyi ellátórendszerhez tartozó helyiségek folyamatos fertőtlenítését biztosítjuk. A helyi egészségügyet érintő további információszerzés érdekében kérjük, hogy kísérjék figyelemmel a Kerekegyházi Háziorvosi Közösség facebook csoportjot is.
A változások, intézkedések mindannyiunkat érintik, de összefogással, bizalommal közösen képesek leszünk úrrá lenni a nehézségeken. Az orvosok, egészségügyi dolgozók nevében köszönöm megértésüket, és kérem továbbra is segítségüket, felelős együttműködésüket!

Áramszünet:
Az NKM által tervezett áramszünetekkel kapcsolatban az alábbiakat kértem a szolgáltatótól: A tervezett kerekegyházi áramszünetekkel kapcsolatos egyeztetéseink eredményeként azokat kizárólag az alábbiak szerint vesszük tudomásul:
1. Az összes márciusra tervezett Kerekegyházát érintő áramszünetet törölnek, és minden érintettet értesítenek.
2. Az áprilisi áramszünetek kizárólag a lakossági hálózat elodázhatatlan és üzembiztonságosabbá tétele érdekében történnek, és kizárólag az önök által küldött, alábbi táblázatban megadott 5 időpontot és érintett ügyfélszámot érintik. Továbbá erről is teljes körű lakossági tájékoztatást, értesítést adnak, beleértve azt is, hogy a munkálatok szükségesek és elodázhatatlanok!
A szolgáltató a mai napon az alábbi választ adta:
 
„Tisztelt Polgármester Úr!
 
Kérésére a következők választ tudjuk adni:
1. MINDEN márciusra meghirdetett áramszünetet töröltünk.
2. Az áprilisi tervezett munkákkal kapcsolatban – az azonos színnel jelöltek esetében láthatóan vannak olyan érintett ügyfeleink akik, 2 alkalommal érintettek lehetnek.
02.ápr Van átfedés 6
03.ápr Van átfedés 152
09.ápr Van átfedés 77
16.ápr 280
17.ápr Van átfedés 137
 
Ezeket a munkákat szeretnénk és tervezzük is, a mai infók alapján elvégezni.
Üdvözlettel:
ORMÓDI Béla
önkormányzati kapcsolattartó
Önkormányzati Kapcsolatok Osztály
Hálózati szolgáltatások igazgatóság
Infrastruktúra vezérigazgató helyettesség”
Az NKM azt nyilatkozta, hogy az áprilisi munkálatok a hálózat érdemi fejlesztését, a későbbi nagyobb baj megelőzését jelentik. Ennek reményében kérem az Önök türelmét, és megértését.
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk különösen idős szeretteinkre!

Dr. Kelemen Márk
polgármester

 


Római Katolikus Plébánia Templom


E-Ügyintézés


Szerződött Információbiztonsági Szolgáltató


GólyakameraTelepülésképi Arculati Kézikönyv


Pályázat - KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01195


Kerekegyháza Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00014
Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00013


Park utcai új óvoda létesítése

TOP-5.3.1.-16-BK1-2017-00006


A helyi identitás és kohézió erősítése

Pályázat TOP-1.1.1-16-BK1-2017-00018


Ipari terület fejlesztése Kerekegyházán

Az államalapítás ünnepe határtalanul Gútortól Kerekegyházáig


I. vh. hadisírok felújítása pályázat


HIM-HF16 kódszámú pályázat keretében 7 db hadisír felújítása Kerekegyházán

„Az első világháború történelmi emlékét őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása, új emlékmű állítása”


A programot az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatja: KKETTKK-CP-02 számú pályázat keretében az „I. világháborús emlékmű” felújítása

Testvér-települési programok és együttműködések pályázat


Kerekegyháza Város és Gútor-Hamuliakovo Község 2018.évben megtartandó testvér-települési találkozója.

Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Új óvoda átadása az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Kerekegyerdő Bölcsőde projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: VATI

Choose your language!
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám


Még nem vagy tag? Kattints ide a regisztrációhoz!

Elfelejtetted a jelszavad? Elfelejtetted a jelszavad?

Webkamera


Kerekegyháza
Szent István tér
 

ELBIR Bűnmegelőzési osztály

Fontos események, hírek
Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fontos hírei
Rendőrség elérhetősége!

Rendőrkapitányság Kecskemét Lajosmizse Rendőrőrs
Sportfejlesztési program

Kerekegyházi Sportegyesület
Polgárőrség elérhetősége!

Kerekegyházi Polgárőr Egyesület
ÉLETET MENTHET!

Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület
Polgármesteri Hírlevelek


Rendezési tervek


Közadatkereső
Hasznos linkekwww.allamkincstar.gov.hu


www.nyilvantarto.hu


Egyéni vállalkozók nyilvántartásaGyűjtsünk a Gyermekekért!

Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért


Peter Cerny Alapítvány