Menü
Kerekegyházi Értékeink


Nemzeti Együttműködési Alap
Kérjük támogassa munkánkat!

Kerekegyházi, önkormányzati civil szervezetek  

Cégek


Weninger Bt.

Ipari telkek


Építési telkek


Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Új óvoda átadása az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Testvérvárosunk Gútor


Betekintés a kereki sportéletbe


Kerekegyházi Kábelkom. Kft


Kerekegyháza óvodái


Móra Ferenc Ált. Iskola


utazzITTHON


www.utazzitthon.hu

Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület


Turizmus LinkekKerekerdő Kalandpark
Varga Tanya
Kunsagi Major
Rendek Tanya
Somodi Tanya

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00013


Park utcai új óvoda létesítése

Kerekegyerdő Bölcsőde projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: VATI

ÁROP-1.A.5-2013-2013-0040


Kerekegyháza Város önkormányzati szervezetfejlesztése

AROP projekt:


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: VATI

TIOP 1.1.1-09 projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: Wekerle

Kunpusztai temető körbekerítése és térburkolása


Homokhátság Fejlődéséért K.K. Nonprofit Kft.

Kerekegyháza térfigyelő kamera rendszerének fejlesztése


Homokhátság Fejlődéséért K.K. Nonprofit Kft.

Térségek közötti és nemzetközi együttműködés


Homokhátság Fejlődéséért K.K. Nonprofit Kft.

TIOP 1.1.1-07 projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: ESZA KHT

Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány


www.bacs-lea.hu

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal közleménye a tankötelessé váló gyermekek általános iskolai beíratásáról

news: BM logo.JPGÉrtesítem Bács-Kiskun Megye lakosságát, hogy a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 45.§ (2) bekezdése értelmében a 2006. június 1. és 2007. augusztus 31. között született iskolaérett gyermekek a 2013/2014. tanév kezdetén tankötelessé válnak.

Kerekegyházi Polgármesteri Hivatal egy fő középfokú végzettséggel rendelkező pénzügyi ügyintézőt keres

news: cimer150x198.gifKerekegyházi Polgármesteri Hivatal egy fő középfokú végzettséggel rendelkező pénzügyi ügyintézőt keres, teljes munkaidőben 2013. március 1-től 2 évre.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

Images: polgarorseg.jpg

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kerekegyházi Polgárőr Egyesület közgyűlése 2013. január 24-én egyhangúan dr. Kelemen Márk polgármestert választotta meg a polgárőrség elnökének.

Játékot hirdettünk!

facebookKedves Látogatóink!

Egy játékra hívunk benneteket!
Bizonyára sokatok előtt ismert, hogy elindítottuk az I love Kerekegyháza oldalt, melyen Kerekegyháza város fontosabb eseményeiről, történéseiről, rendezvényeiről adunk hírt. Arra kérünk titeket, hogy segítsetek, minél több városunkhoz kötődő polgárhoz eljuttatni az oldal hírét. A segítségért nyeremény is jár! ;))
Mégpedig kisorsolunk 3x5000 Ft értékű vásárlási utalványt az I love Kerekegyháza első 300 lájkolója között.

Elérhetősége: http://www.facebook.com/kerekonkori

Már csak 24 lájk és SORSOLÁS!!

Magyarországnak ma békességre és nyugalomra van szüksége!

Az MSZP „Magyarország ma” elnevezéssel kampányt indított. Ennek első lépéseként plakátokat helyeztek ki a településeken.

A szocialisták semmit nem tanultak 2010-es bukásukból. Most valótlanságokkal, mocskolódással tapétázzák ki az országot.

Ügyfélfogadási rend változás!

news: cimer150x198.gifBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Kecskeméti Járási Hivatala

Okmányiroda Kerekegyházi Kirendeltség ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változik:


Közlekedési fejlesztések Kerekegyháza esetében

Images: nif_logo.pngElkezdődtek a 441. sz főút belterületi szakaszának négy-nyomúsításának és a Cegléd-Kecskemét vasútvonal külön-szintű keresztezésével, továbbá a 445. sz. Kecskemét északi elkerülő út - Kerekegyházi útig -, meghosszabbításának (Hetényegyháza elkerülésével), valamint az 541. sz. főút korrekciójának előkészítési munkálatai.

FELHÍVÁS PARLAGFŰ ELLENI VÉDEKEZÉSRE

news: cimer150x198.gifKerekegyháza Város Önkormányzata a parlagfű irtása, visszaszorítása érdekében az alábbi akciókat szervezi:

A 2012/2013-as nevelési évre felvett gyermekek névsora

A kerekegyházi Napközi Otthonos Óvodába felvételt nyert gyermekek névsorát megtalálják az óvoda weboldalán a Hírek menüpont alatt. Az óvodai honlap címe: http://www.kerekegyhaza.com/ovoda

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVBEN INDULÓ RENDŐR SZAKKÉPZÉSRŐL

Images: BM logo.JPGA Belügyminisztérium, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti szakközépiskolái érettségire épülő, nappali tagozatos szakképzést indítanak az országos képzési jegyzékben szereplő rendőr szakképesítés megszerzésére. Az iskolai végzettség a rendőrségnél tiszthelyettesi, zászlósi beosztás betöltésére jogosít.

TÁJÉKOZTATÓ

Images: bacsviz.pngBácsvíz Zrt. megbízásából 2010. november 8-tól megkezdik Kerekegyháza valamennyi ingatlanján a fogyasztási helyek átfogó ellenőrzését. Az ellenőrzést arcképes igazolvánnyal és megbízólevéllel rendelkező munkatársak végzik. Vizsgálják többek között a vízmérők állapotát, plombák sértetlenségét, víz- és csatornabekötéseket, vízvételezés formáját, forrását.

A vizsgálat végzését nem terheli semmilyen költség.

 


Ösztöndíjfelhívás 2011-2013

Images: uwc.pngKedves tizedikes és tizenegyedikes diákok!


Az UWC Magyarországi Egyesülete örömmel értesít benneteket, hogy idén is meghirdeti
kétéves külföldi ösztöndíjaira szóló pályázatát!

Kerekegyháza frekvenciát nyert a Kerek1Rádió működtetéséhez

Images: kerek1_radio.jpgNagy örömmel tudatjuk városunk lakosaival, hogy a 2010. április 1-én benyújtott kisközösségi frekvencia pályázatunkat a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság nyertessé nyilvánította.

FELHÍVÁS!

Images: varos_kepei_6.jpgIsmételten felhívjuk a lakosság, különösen az idősek figyelmét, hogy NE engedjenek be idegeneket az udvarukba, házukba semmilyen indokkal (olcsó fa, tüzelő árusítás). Bármilyen hatóságtól (önkormányzat, nyugdíjfolyósító, ÁNTSZ) érkező személyektől pedig minden esetben kérni kell a jogosultságot igazoló fényképes igazolványt, okiratot is.

Őszi-téli baleset-megelőzési tanácsok közlekedőknek

Images: bunmegelozeslogo.jpgEbben az időszakban a közlekedési balesetek legfőbb oka, hogy a gépjárművezetők nem az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. Ősszel a legtöbb problémát a csúszós út és a romló látási viszonyok okozzák, ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét és természetesen saját magát (felelős gondolkodás, a szabályok tisztelete, preventív vezetéstechnikai felkészültség) is ezekre a körülményekre.

Felhívás bölcsődei előjegyzésre

news: cimer150x198.gif

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a kerekegyházi bölcsőde 2011. szeptember 1. napjától fogadja az 1-3 éves kor közötti gyermekeket.

A beiratkozás időpontjáról a képviselő-testület fog dönteni, tavasszal. Előjegyzés kérhető dr. Halász Anett ügyintézőnél személyesen (Polgármesteri Hivatal 1. emelet 22. szoba), a 76/546-042-es telefonszámon, vagy a halasza@kerekegyhaza.hu e-mail címen.

 

Polgármesteri Hivatal

 
Tájékoztató!

Images: BM logo.JPGTájékoztatjuk, hogy a Belügyminisztérium pályázati felhívást adott ki 18-34 év közötti életkorú érettségizettek számára, 2011. február 1-jétől kezdődő munkavállalásra, a Rendőrség állományába történő felvételre. A pályázat beküldési határideje: 2010. október 22.
Tájékoztató!

Images: varos_kepei_6.jpgKerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. szeptember 29-i ülésén elfogadta a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 22/2007. (VIII. 15.) rendelet módosítását.

Innovációs mediátor képzés

Images: varos_kepei_6.jpgA Kecskeméti Kistérség Gazdaságfejlesztési Csoportjának kiemelt feladata a térség innovációs potenciáljának felmérése és innovációs adatbázisának létrehozása. Ezen feladat ellátása céljából a Gazdaságfejlesztési Csoport innovációs mediátorképzést indít és a képzett mediátorokkal kívánja a felmérés feladatát elvégezni.

4 éves beszámoló!

news: cimer150x198.gif

JELENTÉS

az önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetéről, későbbi éveket terhelő pénzügyi kötelezettségekrőlAz államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 50/A § (4) bekezdés szerint az alábbiakban mutatom be az önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetét, a képviselő-testület 2006. évi megalakulását követően keletkezett, a későbbi éveket terhelő és a következő választási ciklusra áthúzódó pénzügyi kötelezettségeket.

 

 

 

Menetrend változás!

Images: varos_kepei_6.jpgTisztelt Kerekegyházi Lakosok!


Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kecskemét-Kerekegyháza-Kunszentmiklós autóbuszvonalon a 265 sz. járat 2010. szeptember 1-jétől 10 perccel később közlekedik, Kecskemétről 12.40 órakor indul, Kunszentmiklósra 14.05 órakor érkezik.

Polgármesteri Hivatal

Életet menthet!

Images: varos_kepei_6.jpgFelhívjuk a tisztelt kerekegyházi lakosok figyelmét, hogy Kerekegyháza Város Önkormányzata a hirtelen szívhalál leküzdését szolgáló, újraélesztő defibrillátor készüléket helyezett ki a Tűzoltóság épületében (Szent István tér 2/a., készenléti helyiség), ahol a készülék hozzáférése és felügyelete 24 órás készenlétben biztosított.

 

Az egyszerűsített foglalkoztatásról

Images: umvp_allo_1.jpgA 2010. évi LXXV. törvény értelmében az egyszerűsített foglalkoztatás céljára munkaviszony létesíthető.

Az agrár-környezetgazdálkodási támogatás előírásai

news: umvp.jpgA következőkben az agrár-környezetgazdálkodási támogatás azon előírásairól kívánok tájékoztatást adni, melyeket a gazdaság teljes területén be kell tartani:


H I R D E T M É N Y

Images: maltai.pngPÁLYÁZAT LAKHATÁSI TÁMOGATÁSRA a 2008. szeptember 30-át követően önálló lakhatását elveszített, kiskorú gyermeket nevelő személyek részére. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, illetve a Hajléktalanokért Közalapítvány megbízásából és támogatásával a Dél-alföldi régióban pályázatot hirdet a 2008. szeptember 30-át követően kilakoltatott, azaz önálló lakhatását elveszített, kiskorú (18 év alatti) gyermeket nevelő családok önálló lakhatását elősegítő program megvalósítására


HIRDETMÉNY II.

logoA kifüggesztés napja: 2010. június 18.

Ügyiratszám: XXI/443/3/2010.

Tárgy: genetikailag módosított burgonya termesztési és forgalomba hozatali tilalma

HIRDETMÉNY I.
logo

A kifüggesztés napja: 2010. június 18.

Ügyiratszám: XXI/443/4/2010.

 

Tárgy: genetikailag módosított burgonyából előállított takarmány forgalomba-hozatalának és felhasználásának tilalma

FELHÍVÁS

Images: hungarika.JPG

Jó hír, a 16-20 év közötti fiataloknak!

Évi 240 ezer forint ösztöndíjra számíthatnak ez év szeptemberétől a Tartósipari termékgyártó és a Mezőgazdasági kertész (zöldség-gyümölcs termesztő) szakon tanuló diákok a Nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskolában.

 

Kérelem Nyomtatvány!

news: cimer150x198.gif„A kisebbségi választói jegyzékbe vétel iránti kérelem” postai úton is megküldhető a Helyi Választási Iroda címére: Kerekegyháza Fő u. 47/a. valamint a gyűjtőláda is ezen a címen található.

Rendezvénynaptár 2016


Projektjeink


1. A kerekegyházi Kölcsey és Dózsa Gy. utca részleges felújítása DAOP-3.1.1/B-08-2008-0020

2. A kerekegyházi egészségház komplex akadálymentesítése DAOP-4.3.1-2007-0044

3. A kerekegyházi Humán Szolgáltató Központ Őszi Rózsa Idősek Klubja Nappali Ellátást Nyújtó Intézményének komplex akadálymentesítése DAOP-4.3.1-2007-0085

4. Kerekegyháza településképének javítása a városi identitás erősítése érdekében DAOP-5.1.2/B-2008-0012
Choose your language!
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám


Még nem vagy tag? Kattints ide a regisztrációhoz!

Elfelejtetted a jelszavad? Elfelejtetted a jelszavad?

A legbékésebb település

Kerekegyháza
Webkamera


Kerekegyháza
Szent István tér
 

Vidékfejlesztési Minisztérium

Fontos hírei
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Fontos hírei
ELBIR Bűnmegelőzési osztály

Fontos események, hírek
Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fontos hírei
Sportfejlesztési program

Kerekegyházi Sportegyesület
Időjárás

VOLÁN menetrend!

KunságVolán ZRt.
Az 5 legfrissebb hír


MÁV menetrend!

MÁV Magyar Államvasutak ZRt.
Rendőrség elérhetősége!

Rendőrkapitányság Kecskemét Lajosmizse Rendőrőrs
Polgárőrség elérhetősége!

Kerekegyházi Polgárőr Egyesület
Közművek és szolgáltatók elérhetőségei

BÁCSVÍZ ZRT., EDF DÉMÁSZ, GDF SUEZ, FILANTROP KHT.
ÉLETET MENTHET!

Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület
Pályázatok
Polgármesteri Hírlevelek


DAOP-5.1.2/B-2008-0012Kerekegyháza település képének javítása a városi identitás erősítése érdekében projekt  

Rendezési tervek


Közadatkereső
Hasznos linkekwww.allamkincstar.gov.hu


www.nyilvantarto.hu


Egyéni vállalkozók nyilvántartásaGyűjtsünk a Gyermekekért!

Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért


Peter Cerny Alapítvány