Menü
- Soha ne add fel - LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány


Kerekegyházi Értékeink


Nemzeti Együttműködési Alap
Kérjük támogassa munkánkat!

Kerekegyházi, önkormányzati civil szervezetek  

Cégek


Weninger Bt.

Ipari telkek


Testvérvárosunk Gútor


Betekintés a kereki sportéletbe


Kerekegyháza óvodái


Móra Ferenc Ált. Iskola


Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület


Turizmus LinkekKerekerdő Kalandpark
Varga Tanya
Kunsagi Major
Rendek Tanya
Somodi Tanya

Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány


www.bacs-lea.hu

Hirdetmény

haz2012. január elseje óta kell a lakástulajdonosoknak számolniuk azzal, hogy amennyiben bérbe adnák vagy eladnák a lakásukat, kötelező jelleggel el kell készíttetniük az ingatlan energetikai állapotfelmérését. Az úgynevezett energiatanúsítványból sok olyan információhoz juthat így a tulajdonos, melyek révén költséghatékonyabbá válhat a lakás fenntartása különösen az áram-, illetve a gázszámlák szempontjából.

Szavazókörök területi beosztása

news: cimer150x198.gif1/2013. (VII.26.) HVI sz. HATÁROZAT

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény ( továbbiakban: Ve.) 77. § (1) bekezdésében és 78. §-ában biztosított jogkörömben eljárva Kerekegyháza városban a szavazókörök számát, sorszámát és területi beosztását, szavazóhelyiségek címét, valamint a települési szintű lakóhellyel rendelkező választópolgárok szavazókörének kijelölését az alábbiak szerint állapítom meg:

1.      A településen a szavazókörök száma: 5.

2.      A települési szavazókörök sorszámát, címét, területi beosztását és a szavazókör választópolgárainak létszámát a határozat melléklete tartalmazza.

3.      A szavazókörökben a választópolgárok száma összesen: 4962 fő

Segítség bajba jutott hiteleseknek és eladósodott családoknak

Images: karosultak-logo.jpg

Ha belekerült az adósságcsapdába, 

Ha nem tudja fizetni hiteleit, 

Ha közüzemi tartozásai miatt már végrehajtási eljárás indult Ön ellen

Ha otthonának elvesztése reális veszélyt jelent,

Ha vitás ügyei vannak bankkal, végrehajtóval,

Ha jogi képviseletre van szüksége,

 

Meghívó fotókiállításra!

cimer150x198Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves Családját Madaras László Bács-Kiskun Megyei Művészeti Díjas fotóművész  „SZÁRNYJÁTÉKOK” című fotókiállítására,  melyet Kerekegyházán a Katona József Művelődési Házban  a „Föld Napja” alkalmából tartunk .

Meghívó gazdaképzésre!

news: cimer150x198.gifAranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Tanyafejlesztési Program keretében képzést szervez a gazdáknak, melyre tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő gazdatársait.

Háztájit az asztalra!

logo indexHáztájit az asztalra találkozó Kecskeméten.

Időpont és helyszín: 2013. 04. 13. szombat, Kecskeméti Kultúrális és Konferencia Központ, Kecskemét Deák Ferenc tér 1.

Tisztelt kerekegyházi Polgár!

falugondnok logoSzeretne Ön helyben, díjmentesen, rövid idő alatt, gyorsan hasznosítható tudáshoz jutni?
Akkor Önnek az általunk kínált tanfolyamokra kell jelentkeznie!
Mi vállaljuk, hogy gyermekére igényes, fejlesztő környezetben vigyázunk, míg Ön képezi magát.

Köszönet

polgarmesterKöszönet az összefogásért!

Köszönöm mindazok példa értékű áldozatos munkáját, segítségét, akik a március 26-án eltűnt két kerekegyházi kislány keresésében és megtalálásában segítségünkre voltak.

Köszönettel, tisztelettel és barátsággal:                                     dr. Kelemen Márk, polgármester

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal közleménye a tankötelessé váló gyermekek általános iskolai beíratásáról

news: BM logo.JPGÉrtesítem Bács-Kiskun Megye lakosságát, hogy a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 45.§ (2) bekezdése értelmében a 2006. június 1. és 2007. augusztus 31. között született iskolaérett gyermekek a 2013/2014. tanév kezdetén tankötelessé válnak.

Kerekegyházi Polgármesteri Hivatal egy fő középfokú végzettséggel rendelkező pénzügyi ügyintézőt keres

news: cimer150x198.gifKerekegyházi Polgármesteri Hivatal egy fő középfokú végzettséggel rendelkező pénzügyi ügyintézőt keres, teljes munkaidőben 2013. március 1-től 2 évre.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

Images: polgarorseg.jpg

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kerekegyházi Polgárőr Egyesület közgyűlése 2013. január 24-én egyhangúan dr. Kelemen Márk polgármestert választotta meg a polgárőrség elnökének.

Játékot hirdettünk!

facebookKedves Látogatóink!

Egy játékra hívunk benneteket!
Bizonyára sokatok előtt ismert, hogy elindítottuk az I love Kerekegyháza oldalt, melyen Kerekegyháza város fontosabb eseményeiről, történéseiről, rendezvényeiről adunk hírt. Arra kérünk titeket, hogy segítsetek, minél több városunkhoz kötődő polgárhoz eljuttatni az oldal hírét. A segítségért nyeremény is jár! ;))
Mégpedig kisorsolunk 3x5000 Ft értékű vásárlási utalványt az I love Kerekegyháza első 300 lájkolója között.

Elérhetősége: http://www.facebook.com/kerekonkori

Már csak 24 lájk és SORSOLÁS!!

Magyarországnak ma békességre és nyugalomra van szüksége!

Az MSZP „Magyarország ma” elnevezéssel kampányt indított. Ennek első lépéseként plakátokat helyeztek ki a településeken.

A szocialisták semmit nem tanultak 2010-es bukásukból. Most valótlanságokkal, mocskolódással tapétázzák ki az országot.

Ügyfélfogadási rend változás!

news: cimer150x198.gifBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Kecskeméti Járási Hivatala

Okmányiroda Kerekegyházi Kirendeltség ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változik:


Közlekedési fejlesztések Kerekegyháza esetében

Images: nif_logo.pngElkezdődtek a 441. sz főút belterületi szakaszának négy-nyomúsításának és a Cegléd-Kecskemét vasútvonal külön-szintű keresztezésével, továbbá a 445. sz. Kecskemét északi elkerülő út - Kerekegyházi útig -, meghosszabbításának (Hetényegyháza elkerülésével), valamint az 541. sz. főút korrekciójának előkészítési munkálatai.

FELHÍVÁS PARLAGFŰ ELLENI VÉDEKEZÉSRE

news: cimer150x198.gifKerekegyháza Város Önkormányzata a parlagfű irtása, visszaszorítása érdekében az alábbi akciókat szervezi:

A 2012/2013-as nevelési évre felvett gyermekek névsora

A kerekegyházi Napközi Otthonos Óvodába felvételt nyert gyermekek névsorát megtalálják az óvoda weboldalán a Hírek menüpont alatt. Az óvodai honlap címe: http://www.kerekegyhaza.com/ovoda

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVBEN INDULÓ RENDŐR SZAKKÉPZÉSRŐL

Images: BM logo.JPGA Belügyminisztérium, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti szakközépiskolái érettségire épülő, nappali tagozatos szakképzést indítanak az országos képzési jegyzékben szereplő rendőr szakképesítés megszerzésére. Az iskolai végzettség a rendőrségnél tiszthelyettesi, zászlósi beosztás betöltésére jogosít.

TÁJÉKOZTATÓ

Images: bacsviz.pngBácsvíz Zrt. megbízásából 2010. november 8-tól megkezdik Kerekegyháza valamennyi ingatlanján a fogyasztási helyek átfogó ellenőrzését. Az ellenőrzést arcképes igazolvánnyal és megbízólevéllel rendelkező munkatársak végzik. Vizsgálják többek között a vízmérők állapotát, plombák sértetlenségét, víz- és csatornabekötéseket, vízvételezés formáját, forrását.

A vizsgálat végzését nem terheli semmilyen költség.

 


Ösztöndíjfelhívás 2011-2013

Images: uwc.pngKedves tizedikes és tizenegyedikes diákok!


Az UWC Magyarországi Egyesülete örömmel értesít benneteket, hogy idén is meghirdeti
kétéves külföldi ösztöndíjaira szóló pályázatát!

Kerekegyháza frekvenciát nyert a Kerek1Rádió működtetéséhez

Images: kerek1_radio.jpgNagy örömmel tudatjuk városunk lakosaival, hogy a 2010. április 1-én benyújtott kisközösségi frekvencia pályázatunkat a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság nyertessé nyilvánította.

FELHÍVÁS!

Images: varos_kepei_6.jpgIsmételten felhívjuk a lakosság, különösen az idősek figyelmét, hogy NE engedjenek be idegeneket az udvarukba, házukba semmilyen indokkal (olcsó fa, tüzelő árusítás). Bármilyen hatóságtól (önkormányzat, nyugdíjfolyósító, ÁNTSZ) érkező személyektől pedig minden esetben kérni kell a jogosultságot igazoló fényképes igazolványt, okiratot is.

Őszi-téli baleset-megelőzési tanácsok közlekedőknek

Images: bunmegelozeslogo.jpgEbben az időszakban a közlekedési balesetek legfőbb oka, hogy a gépjárművezetők nem az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. Ősszel a legtöbb problémát a csúszós út és a romló látási viszonyok okozzák, ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét és természetesen saját magát (felelős gondolkodás, a szabályok tisztelete, preventív vezetéstechnikai felkészültség) is ezekre a körülményekre.

Felhívás bölcsődei előjegyzésre

news: cimer150x198.gif

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a kerekegyházi bölcsőde 2011. szeptember 1. napjától fogadja az 1-3 éves kor közötti gyermekeket.

A beiratkozás időpontjáról a képviselő-testület fog dönteni, tavasszal. Előjegyzés kérhető dr. Halász Anett ügyintézőnél személyesen (Polgármesteri Hivatal 1. emelet 22. szoba), a 76/546-042-es telefonszámon, vagy a halasza@kerekegyhaza.hu e-mail címen.

 

Polgármesteri Hivatal

 
Tájékoztató!

Images: BM logo.JPGTájékoztatjuk, hogy a Belügyminisztérium pályázati felhívást adott ki 18-34 év közötti életkorú érettségizettek számára, 2011. február 1-jétől kezdődő munkavállalásra, a Rendőrség állományába történő felvételre. A pályázat beküldési határideje: 2010. október 22.
Tájékoztató!

Images: varos_kepei_6.jpgKerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. szeptember 29-i ülésén elfogadta a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 22/2007. (VIII. 15.) rendelet módosítását.

Innovációs mediátor képzés

Images: varos_kepei_6.jpgA Kecskeméti Kistérség Gazdaságfejlesztési Csoportjának kiemelt feladata a térség innovációs potenciáljának felmérése és innovációs adatbázisának létrehozása. Ezen feladat ellátása céljából a Gazdaságfejlesztési Csoport innovációs mediátorképzést indít és a képzett mediátorokkal kívánja a felmérés feladatát elvégezni.

4 éves beszámoló!

news: cimer150x198.gif

JELENTÉS

az önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetéről, későbbi éveket terhelő pénzügyi kötelezettségekrőlAz államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 50/A § (4) bekezdés szerint az alábbiakban mutatom be az önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetét, a képviselő-testület 2006. évi megalakulását követően keletkezett, a későbbi éveket terhelő és a következő választási ciklusra áthúzódó pénzügyi kötelezettségeket.

 

 

 

Menetrend változás!

Images: varos_kepei_6.jpgTisztelt Kerekegyházi Lakosok!


Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kecskemét-Kerekegyháza-Kunszentmiklós autóbuszvonalon a 265 sz. járat 2010. szeptember 1-jétől 10 perccel később közlekedik, Kecskemétről 12.40 órakor indul, Kunszentmiklósra 14.05 órakor érkezik.

Polgármesteri HivatalE-Ügyintézés


Szerződött Információbiztonsági Szolgáltató


Településképi Arculati Kézikönyv


Pályázat - KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01195


Kerekegyháza Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00014
Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00013


Park utcai új óvoda létesítése

TOP-5.3.1.-16-BK1-2017-00006


A helyi identitás és kohézió erősítése

Pályázat TOP-1.1.1-16-BK1-2017-00018


Ipari terület fejlesztése Kerekegyházán

Az államalapítás ünnepe határtalanul Gútortól Kerekegyházáig


I. vh. hadisírok felújítása pályázat


HIM-HF16 kódszámú pályázat keretében 7 db hadisír felújítása Kerekegyházán

„Az első világháború történelmi emlékét őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása, új emlékmű állítása”


A programot az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatja: KKETTKK-CP-02 számú pályázat keretében az „I. világháborús emlékmű” felújítása

Testvér-települési programok és együttműködések pályázat


Kerekegyháza Város és Gútor-Hamuliakovo Község 2018.évben megtartandó testvér-települési találkozója.

Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Új óvoda átadása az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Kerekegyerdő Bölcsőde projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: VATI

Choose your language!
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám


Még nem vagy tag? Kattints ide a regisztrációhoz!

Elfelejtetted a jelszavad? Elfelejtetted a jelszavad?

Webkamera


Kerekegyháza
Szent István tér
 

ELBIR Bűnmegelőzési osztály

Fontos események, hírek
Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fontos hírei
Rendőrség elérhetősége!

Rendőrkapitányság Kecskemét Lajosmizse Rendőrőrs
Sportfejlesztési program

Kerekegyházi Sportegyesület
Polgárőrség elérhetősége!

Kerekegyházi Polgárőr Egyesület
ÉLETET MENTHET!

Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület
Polgármesteri Hírlevelek


Rendezési tervek


Közadatkereső
Hasznos linkekwww.allamkincstar.gov.hu


www.nyilvantarto.hu


Egyéni vállalkozók nyilvántartásaGyűjtsünk a Gyermekekért!

Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért


Peter Cerny Alapítvány