Menü
Elindult Kecskemét és térsége turisztikai applikáció


- Soha ne add fel - LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány


Kerekegyházi Értékeink


Nemzeti Együttműködési Alap
Kérjük támogassa munkánkat!

Kerekegyházi, önkormányzati civil szervezetek  

Cégek


Weninger Bt.

Ipari telkek


Testvérvárosunk Gútor


Betekintés a kereki sportéletbe


Kerekegyháza óvodái


Móra Ferenc Ált. Iskola


Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület


Turizmus LinkekKerekerdő Kalandpark
Varga Tanya
Kunsagi Major
Rendek Tanya
Somodi Tanya

Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány


www.bacs-lea.hu

NÉPISMERETI TÁBOR - TOP-5.3.1.-16-BK1-2017-00006 "A helyi identitás és kohézió erősítése"
Helyszín, táborközpont:
Kerekegyháza, Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Időpont: 2020. július 20-24.
 
Ingyenes könyv csere-bere a Katona József Művelődési Házban Kerekegyházán
Images: kulturhaz.jpgItt a lehetőség, hogy megunt, nem tetsző, olvasott vagy örökölt könyvei új gazdára találjanak!

Felajánlásként bárki behozhatja ismeretterjesztő, szépirodalmi, gyermekkönyveit, amelyből jelképes összegért lehet válogatni!

 
Az összegyűjtött könyveket
július 27-től tudjuk átvenni
a Művelődési Házban
(Szent István tér 12.)
NŐ ÉS KARRIER - 2 IN 1 ÖLTÖZKÖDÉSI ÉS STÍLUSTANÁCSADÁSI WORKSHOP
Images: kulturhaz.jpg
Időpont: 2020.július 20. 17:00
Helyszín: Katona József Művelődési Ház és Könyvtár
A Térzene program bemutatja - Oláh Dezső Trió Kerekegyházán
Images: kulturhaz.jpgAz 1986-ban született Oláh Dezső jazz-zeneszerző és zongoraművész Magyarország egyik legtehetségesebb és legígéretesebb fiatal zenésze.

A Junior Prima díjas jazz-zongoraművész zenei pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik.
Az együttes bőgőse, Oláh Péter rendkívül sok formációban jeleskedik. A dobos Lakatos Pecek András.
KÉZMŰVESSÉG HETE
Images: kulturhaz.jpgKÉZMŰVESSÉG HETE  
Kerekegyházán
a Katona József Művelődési Házban
 
Időpont:
2020. július 6 - július 10.
délelőttönként 9-11 óráig
A Térzene program bemutatja - 5Spirit fúvósötös Kerekegyházán

Images: kulturhaz.jpg"Öt lélek találkozása a véletlennek köszönhető, mint ahogy az öt különböző fúvós hangszer is megtalálja egymást, ha van egy közös „dallam”. A 2014-ben alakult együttes tagjai hangszeres szólisták, a saját hangszerük professzionális zenészei. Az ifjúságnak szóló hangverseny-sorozatokkal harmóniát keresnek, az esküvőkön, rendezvényeken megszólaló muzsikájukkal az összetartozás élményét árasztják: „a zene az kell, mely körülölel”.

SPORTTÁBOR
Images: kulturhaz.jpgIdőpont:
2020. július 20-24.
Jelentkezés július 15-ig a részvételi díj
befizetésével.
 
Helyszín: Katona József Művelődési Ház
(Kerekegyháza, Szent István tér 12.)

 

KÉZMŰVES NAPKÖZIS TÁBOR
Images: kulturhaz.jpgKÉZMŰVES NAPKÖZIS TÁBOR
 
Kerekegyházán
a Katona József Művelődési Ház
 szervezésében.
 
Időpont:
2020. július 6.- július 10.
Jelentkezés június 30-ig a részvételi díj befizetésével.
 
Helyszín: Katona József Művelődési Ház
(Kerekegyháza, Szent István tér 12.)
 
TérZene koncert
Images: kulturhaz.jpgKerekegyháza
2020.06.05. 19 óra

Kecskemét Brass
 
A zenekar 2016-ban alakult a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és az M. Bodon Pál zeneiskola rézfúvós tanárainak tagjaiból!
Repertoárunkon megtalálhatóak Reneszánsz, Barokk és Klasszikus művek, de a modern kori filmzenék és a könnyebb zenei műfajok is felcsendülnek! 
DTkH Nonprofit Kft. Tájékoztatása!
Images: dtkh_logo.jpgTájékoztatjukÜgyfeleinket, hogy ügyfélszolgálataink és ügyfélkapcsolati pontjaink 2020. június 2-től eltérő nyitva-tartással állnak rendelkezésre!

Kérjük fokozott figyelemmel tájékozódjanak a helyszínek és nyitva-tartások tekintetében, mert eltérhetnek a korábban megszokottaktól!
 
Eboltási értesítés

Értesítjük a város Lakosságát, hogy az ebek kötelező veszettség elleni védőoltása, a 164/2008.(XII.20.) FVM rendelet alapján változott. A rendeletnek megfelelően az ebek nyilvántartását ezentúl az állatorvos végzi. Az eb tartója köteles a tulajdonába került kutyát bejelenteni az eb oltási könyvének felmutatásával. A veszettség elleni védőoltás beadatása a kutya tartójának kötelessége. A tulajdonos köteles minden három hónapos életkort elért ebet 30 napon belül veszettség ellen beoltani. Az oltásban nem részesült ebet az állattartó költségére hatósági megfigyelés alá kell vonni, és a beoltást el kell rendelni.

 
Tisztelt Ügyfelünk! Értesítés áramszünet kimaradásról!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.
 
Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni! Aggregátor használata kizárólag Társaságunktól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni szíveskedjen az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a
„hozzaferesi.iroda@nkmaramhalozat.hu” e-mail címre bejelenteni, melynek tárgya "Aggregátor használat" legyen!
 
Gondoskodjon gyermeke jövőjéről!
1.  Babakötvényes számlanyitás Ügyfélkapun keresztül otthonról
Amennyiben gondoskodni szeretne gyermeke jövőjéről, és ezért Babakötvényt kíván vásárolni, akkor az Ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu) már otthonról is megnyithatja gyermeke részére az ehhez szükséges Kincstári Start-értékpapírszámlát. A számla megnyitása és vezetése ingyenes, gyors és egyszerű.
Ráadásul, ha most, 2020. április 27. és június 30. napja között teszi ezt meg, akkor még egy nyereményjátékban is részt vehet, állampapír vásárlásra beváltható utalványért. A játék részletei: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/8311/
 
Lelki elsősegély!
 
Madárinfluenza - Megfigyelési körzet elrendelése
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, mint eljáró élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság, meghoztam az alábbi

H A T Á R O Z A T O T.

2020. május 4. nappal Bács-Kiskun megyében a madárinfluenza miatt elrendelt megfigyelési körzetet az alábbi településekre kiterjedően állapítom meg a mellékelt térkép szerint:
A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás
Images: magyar_honvedseg_logo.jpgA Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.

A kialakult gazdasági helyzetben sok ember megélhetése került veszélybe. A honvédség őket is szeretné megszólítani, biztos megélhetést és kiszámítható pályaképet kínálva számukra. A toborzás folyamatos országszerte, a szakemberek azonban arra kérik az érdeklődőket, hogy első körben lehetőség szerint inkább telefonon vagy e-mailben keressék őket, elérhetőségeik megtalálhatók a www.hadkiegeszites.hu oldalon.
 
Tisztelt Olvasóink!

Images: konyvtar.jpg

A Könyvtári Intézet és a Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának javaslata alapján a könyvtáraknak lehetősége van az
olvasói kérések teljesítésére, könyvek kiszállítására.

 

VÉRADÁS!
Images: kulturhaz.jpgAdományozz egészséget. Aki vért ad, életet ad!
Véradás helye: Kerekegyháza, Művelődési Ház
Véradás ideje: 2020.04.28. 09.00 -13.00
Szeretethang a vonalban
Images: maltai_logo.jpg
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja a jelenlegi járványhelyzetben, a kijárási korlátozások idején is szeretne a rászorulók rendelkezésére állni a „Szeretethang a vonalban” elnevezésű segítő beszélgetés szolgálatával.
SAJTÓKÖZLEMÉNY - Hirdetési felülettel segíti a helyi termelőket az Agrárminisztérium és a Nébih
news: BM logo.JPGHirdetési felülettel segíti a helyi termelőket az Agrárminisztérium és a Nébih
 
Hirdetési felülettel szeretné segíteni a helyi termelők és potenciális vásárlóik összekötését az Agrárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – jelentette be Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár. A kezdeményezés célja, hogy bővüljenek a nehéz helyzetbe került magyar termelők értékesítési lehetőségei. A felület elindításának első lépéseként a termelők regisztrációját várják, ami egy egyszerű űrlap kitöltésével megtehető a hivatal https://portal.nebih.gov.hu/termelo-kereso oldalán.

 
 
Tűzgyújtási tilalom
Images: EH_logo.pngTájékozatjuk az erdőgazdálkodókat és az erdőlátogatókat, hogy az erdőtörvény 2017. szeptember 1-én hatályba lépett módosítása alapján a tűzgyújtási tilalom közzétételének rendje megváltozott!

A tűzgyújtási tilalom ettől az időponttól kezdve nem miniszteri vagy erdészeti hatósági határozatban kerül kihirdetésre, hanem a fokozott tűzveszély időszakának területi meghatározásával és közzétételével.

Fokozott tűzveszély időszaka az ország teljes területére, illetve megye vagy település területére vonatkozóan kerül közzétételre. A fokozott tűzveszély időszakának meghatározásáról és a lakosság erről történő tájékoztatásáról a katasztrófavédelem központi szervének bevonásával az erdőgazdálkodásért felelős miniszter gondoskodik a NÉBIH hivatalos oldalain megjelenített térkép és tájékoztató útján.
 
A KORMÁNY rendelete a kijárási korlátozásról
news: mo_korm_logo.jpgA Kormány
az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,
az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:
 
Operatív Intézkedési Terv - Frissítve: 2020. március 20.
Images: dtkh_logo.jpgAz új koronavírus (SARS -CoV-2) megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a DTKH Nonprofit Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Kisfái 248 0737/12 hrsz.) a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás körébe tartozó hulladékkal kapcsolatos közegészségügyi követelményekről szóló 13/2017. (VI. 12.) EMMI rendeletben foglaltak betartása, a kötelező közszolgáltatás fenntartása érdekében operatív intézkedési tervet ad ki, melynek célja a járvány okozta megbetegedések számának minimalizálása, a járvány terjedésének lassítása, valamint a lakosság, illetve közszolgáltatás ellátását biztosító munkaerőállomány egészségének megőrzése.
 
Pályázat - Kerekegyházi Bóbita Óvoda intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.
Kerekegyháza és Térsége Feladatellátó Társulás
a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján
pályázatot hirdet a
 
Kerekegyházi Bóbita Óvoda intézményvezető (magasabb vezető)
beosztás ellátására.
 
Lakossági felhívás!
Tisztelt Lakosok!
 
A képviselői fogadóórák a veszélyhelyzet miatt határozatlan időre felfüggesztésre kerülnek.

A telefonos elérhetőség mindenki által biztosított továbbra is.
 
Polgármesteri Hivatal
 
Verosztáné Csorba Mónika aljegyző
Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal
6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a
Tel: 76/546-040, 70/459-3271
E-mail:verosztane@kerekegyhaza.hu
 
Tájékoztató az orvosi rendelések módjáról, az idősek klubjának bezárásáról, és az NKM által meghirdetett áramszünetekről
Tisztelt Kerekegyházi Polgárok! Az orvosokkal, és egyéb szervezetekkel történő egyeztetést követően az alábbiakról tájékoztatom Önöket. Kérem, olvassák végig!

Felnőtt orvosi ellátás: A koronavírus járvány megfékezése napról napra újabb stratégiákat és alkalmazkodást igényel mindenkitől. A legfontosabb, amit tehetünk egymásért, hogy óvjuk a környezetünkben élőket, legfőképp az időseket. Tegyünk meg mindent, hogy a vírus terjedését mielőbb megfékezzük, megelőzve ezzel a járvány okozta súlyos egészségügyi és gazdasági következményeket!
 
Tisztelt Kerekegyházi Polgárok!

Kerekegyháza Város Polgármestereként – figyelemmel Magyarország Kormányának a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletében foglaltakra – valamint a Kerekegyházi Operatív Törzs javaslatai alapján eddig hozott döntésekre, az alábbi, további intézkedésekről tájékoztatom Kerekegyháza Lakosságát:

 
Tájékoztató! Ügyfélfogadási rend!
Fogászati ellátás!


Római Katolikus Plébánia Templom


E-Ügyintézés


Szerződött Információbiztonsági Szolgáltató


GólyakameraTelepülésképi Arculati Kézikönyv


Pályázat - KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01195


Kerekegyháza Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00014
Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00013


Park utcai új óvoda létesítése

TOP-5.3.1.-16-BK1-2017-00006


A helyi identitás és kohézió erősítése

Pályázat TOP-1.1.1-16-BK1-2017-00018


Ipari terület fejlesztése Kerekegyházán

Az államalapítás ünnepe határtalanul Gútortól Kerekegyházáig


I. vh. hadisírok felújítása pályázat


HIM-HF16 kódszámú pályázat keretében 7 db hadisír felújítása Kerekegyházán

„Az első világháború történelmi emlékét őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása, új emlékmű állítása”


A programot az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatja: KKETTKK-CP-02 számú pályázat keretében az „I. világháborús emlékmű” felújítása

Testvér-települési programok és együttműködések pályázat


Kerekegyháza Város és Gútor-Hamuliakovo Község 2018.évben megtartandó testvér-települési találkozója.

Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Új óvoda átadása az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Kerekegyerdő Bölcsőde projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: VATI

Choose your language!
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám


Még nem vagy tag? Kattints ide a regisztrációhoz!

Elfelejtetted a jelszavad? Elfelejtetted a jelszavad?

Webkamera


Kerekegyháza
Szent István tér
 

ELBIR Bűnmegelőzési osztály

Fontos események, hírek
Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fontos hírei
Rendőrség elérhetősége!

Rendőrkapitányság Kecskemét Lajosmizse Rendőrőrs
Sportfejlesztési program

Kerekegyházi Sportegyesület
Polgárőrség elérhetősége!

Kerekegyházi Polgárőr Egyesület
ÉLETET MENTHET!

Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület
Polgármesteri Hírlevelek


Rendezési tervek


Közadatkereső
Hasznos linkekwww.allamkincstar.gov.hu


www.nyilvantarto.hu


Egyéni vállalkozók nyilvántartásaGyűjtsünk a Gyermekekért!

Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért


Peter Cerny Alapítvány