Menü
Elindult Kecskemét és térsége turisztikai applikáció


- Soha ne add fel - LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány


Kerekegyházi Értékeink


Nemzeti Együttműködési Alap
Kérjük támogassa munkánkat!

Kerekegyházi, önkormányzati civil szervezetek  

Cégek


Weninger Bt.

Ipari telkek


Testvérvárosunk Gútor


Betekintés a kereki sportéletbe


Kerekegyháza óvodái


Móra Ferenc Ált. Iskola


Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület


Turizmus LinkekKerekerdő Kalandpark
Varga Tanya
Kunsagi Major
Rendek Tanya
Somodi Tanya

Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány


www.bacs-lea.hu

Tűzgyújtási tilalom!

2014. március 22-től kezdődően tilos tüzet gyújtani a Bács-Kiskun megyeterületén fekvő erdőkben és fásításokon, valamint az erdőterületek illetve fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területeken kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is!

Itt a tavasz, itt vannak az erdőtüzek!

Images: erdotuz_logo.jpgA tavaszi és nyári időszakban a napi híradások rendszeresen adnak hírt kisebb-nagyobb erdő- és vegetációtüzekről. Az erdőtűz által nem csak a faállomány, hanem a teljes erdei életközösség veszélyeztetett. A tűz pusztítását követően – annak típusától és mértékétől függően – az erdei ökoszisztéma csak hosszú idő alatt képes regenerálódni.

FIGYELEM! KRESZfelfrissítő és közlekedésbiztonsági programok!

 kozuti-akcio.jpgA tanuloknak.hu és KRESZfelfrissito.hu közlekedésbiztonsági programok a Nemzeti fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram keretein belül valósulnak meg. A tanuloknak.hu oldal a legkorszerűbb technológiákkal járul hozzá a közlekedéssel kapcsolatos kompetenciák minél fiatalabb korban történő elsajátításának elősegítéséhez, ezáltal a gyermekbalesetek csökkentéséhez. A tanuloknak.hu ingyenes képzésein minden köznevelési intézmény diákja és pedagógusa részt vehet. Verseny is kiírásra kerül értékes ajándékokkal!

TÁJÉKOZTATÁS
news: cimer150x198.gifTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Kerekegyháza településen, a KSH elnök által 2014. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint az alábbi témában és rendszerességgel:
-          Munkaerő felmérés és kiegészítő felvételei (havonta)
-          A lakosság utazási szokásai (negyedévente)
Az összeírási munkát a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.
A válaszadás önkéntes!
Az adatgyűjtés végrehajtásával kapcsolatban a KSH Szegedi főosztály munkatársai  a 62/623-800-as telefon számon adnak felvilágosítást.

Polgármesteri  Hivatal

TÁJÉKOZTATÁS

news: cimer150x198.gifTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyar Nemzeti Bank 2014. január 23-án kelt határozatában visszavonta a Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet tevékenységi engedélyét és elrendelte az intézmény végelszámolását.

Polgármesteri  Hivatal

Kérjük támogassa munkánkat!
 
news: cimer150x198.gifKérem, hogy adója 1%-ával támogassa az alábbi kerekegyházi, önkormányzati civil szervezetek valamelyikét, városunk fejlődése érdekében.
 
Köszönettel:
Dr. Kelemen Márk
polgármester
 
Aprók Pénze Alapítvány
Adószám: 18364279-1-03
 
Az Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány
Adószám: 18342846-1-03
 
Kerekegyházi Polgárőr Egyesület
Adószám: 18355738-1-03
 
Településünk Fejlődéséért Alapítvány
Adószám: 19050072-1-03
Lóháton járták a határt
Remény, Balzsam, Leila és Báró – gazdáikkal a nyergükben – közös járőrözésre indult tegnap a kerekegyházai tanyavilágban. A jövőben rendszeressé válhat a lovas rendőrök látványa a környéken.
Lovas rendőrökkel a fatolvajok ellen
Lovas rendőrök és helyi lovas polgárőrök közösen látnak el szolgálatot a falopások megelőzése és felderítése érdekében Kerekegyházán.
 
Tisztelt Választópolgárok!

news: cimer150x198.gifA 2014. évi választásokkal kapcsolatosan felmerülő gyakran ismételt kérdésekre (GYIK)  adott válaszok közzétételével tájékoztatjuk Önöket a választásokkal kapcsolatos, leggyakrabban felmerülő kérdésekről.

A választásokkal kapcsolatos naprakész információk a www.valasztas.hu oldalon érhetők el.

 

Helyi Választási Iroda

Sajtóközlemény

news: BM logo.JPGTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kecskeméti Járási Hivatal Lajosmizsei Okmányirodáján 2014. január 27-én Kecskeméti Okmányirodáján 2014. január 28-án és 29-én Kerekegyházi Okmányirodáján 2014. január 30-án az okmányirodai géppark cseréje miatt az ügyfélfogadás és időpontfoglalás szünetel.

Kérjük szíves megértésüket!

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)

Tájékoztató

Images: izsakkom-logo.jpgFelhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az Izsák-Kom Kft. Hulladékgyűjtési információk 2014. számú tájékoztatójában megjelent hulladék begyűjtő (kuka) edényzet vásárlásáról szóló számlát kizárólag azoknak kell eljuttatni a szolgáltatóhoz, akik új, vagy a régitől eltérő más űrmértékű edényzetet vásárolnak.

Idén is van egy története?

Images: oali-logo.jpgAz Országos Alapellátási Intézet immáron negyedszer írja ki pályázatát, hogy növelje a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését. Bár a kezdeményezés 4 éves, a szándék, hogy megjutalmazzuk a legjobb praxisokat: már több évtizedes. Idén is, mint tavaly a nemzethez tartozásra tesszük a hangsúlyt, így a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok is bekerülhetnek a díjazottak közé, hiszen a Kárpát-medencében azonos közegben élünk.

 
Támogatott angol nyelvtanfolyam Kerekegyházán csak az első 12 jelentkező részére
Images: mfai_logo.jpg

Pályázati forrásból 96 órás kezdő angol tanfolyam indul Kerekegyházán, a Móra Ferenc Általános Iskolában. A tankönyvet, a munkafüzetet, egyéb tananyagokat ingyen adjuk (értéke 7.500 forint). A pályázat a teljes, 96.000 forintos tanfolyami árból 90.000 forintot támogat, így a részvevőknek csak a 6.000 forintos önrészt kell megfizetniük.

A jelentkezésnél a gyorsaság számít, az első 12 fő kezdheti meg a tanfolyamot.

Díszoklevél Kerekegyháza polgárai részére!

news: BM logo.JPGElismerésül, amiért a hagyományteremtő szándékkal életre hívott, első alkalommal megrendezett Szent Mihály-napi „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! hétvége” országos programsorozatához csatlakoztak. E cselekedettel nagyban hozzájárultak azon törekvéshez, amely népszerűsíteni kívánja Magyarország múltbéli és jelenkori értékeit, településeink közösségformáló erejét.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

news: cimer150x198.gifKerekegyháza Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Misztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2014. évre a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási  Önkormányzati  Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók (a 2013/2014. II. tanév és a 2014/2015. tanév I. felére), valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

 

A Magyar Vidékért Kft. képzéseket indít

elbirA Magyar Vidékért Kft. induló képzései:

1.      80 órás Növényvédelmi képzés – Hatósági képzés – Zöldkönyv

2.      Aranykalászos gazdaképzés mezőgazdasági középfokú végzettség elérésére

3.      Méhész képzés indul a szakmai megalapozottság elősegítésére

Tájékoztató építéshatósági eljárásról

news: cimer150x198.gifKerekegyháza város közigazgatási területén 2013. január 1-től az első fokú építésügyi hatósági feladatokat Kecskemét Megyei Jogú Város Jegyzője látja el. A Kecskeméti Városházán az építéshatósági osztály ügyfélfogadási ideje: kedd: 8-16 óra, csütörtök 13-18 óra.

Októberben induló képzések
falugondnok logo

Tisztelt kerekegyházi Polgár!

Szeretne Ön helyben, díjmentesen, rövid idő alatt, gyorsan hasznosítható tudáshoz jutni?A Falugondnokok Duna – Tisza Közi Egyesülete az ÚJ SZÉCHENYI TERV pályázati finanszírozásával szakmai készségfejlesztő tréninget és vállalkozási ismeretek képzést indít Kerekegyházán

Hirdetmény!

news: cimer150x198.gifA Kecskeméti Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrző Hivatal Kecskemét Járás közigazgatási területén 2013. október 5. napjától számított 14 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el.

Ismét Babusgató a Kerekegyházi Könyvtárban
falugondnok logo

2013.szeptember 11-től újra BABUSGATÓ A KEREKEGYHÁZI KÖNYVTÁRBAN!

A Babusgató olyan Baba - Mama találkozó ahol az apróságok ölbeli játékokkal, ritmikus mondókákkal, bábjátékkal, népdalokkal és néptánccal észrevétlenül sajátítják el a magyar nyelv páratlan gazdag szókincsét, a beszédértést, a zenei anyanyelvet.

MESEBÉRLET

Images: kulturhaz.jpgIsmét Mesebérlet Kerekegyházán Óvodások, kisiskolások részére!

 

 

 

 

A FÖLDHASZNÁLAT BEJELENTÉSE - MI A TEENDŐ?

news: cimer150x198.gifA bejelentési kötelezettség.

 

2013. január 1-től a földhasználóknak, területnagyságtól függetlenül, minden általuk használt termőföld, valamint a mező-, és erdőgazdasági művelés alatt álló belterületi föld (a továbbiakban együtt: termőföld) használatát be kell jelenteni a járási földhivatalban.

Kivétel: az erdő művelési ágú terület, mert az ügyeit, más eljárásban, az erdészeti szervek intézik.

Nem kell bejelenteni a zártkert használatát sem, amennyiben azt a tulajdonos maga használja.

 

Újabb lehetőség mezőgazdaságból élőknek!

AFK logoAz Alternatív Főiskola – Út a munka világába, most induló, 155.000.000Ft EU-s támogatású projektben, lehetőségünk van, hogy 24 év alatti fiataloknak ösztöndíjas szakmai képzést és bértámogatást nyújtsunk.

MEGHÍVÓ!

news: khazi SE-logo.jpgBÁCS-KISKUN MEGYE III. ÉSZAKI CSOPORT

            LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2013/2014 Őszi szezon

                      

SORON KÖVETKEZŐ FORDULÓ:

 
U16 2. forduló

 

KEREKEGYHÁZA SE – HETÉNYEGYHÁZI KLC

2013.09.08. VASÁRNAP

 
Tovább >>>

Hirdetmény

haz2012. január elseje óta kell a lakástulajdonosoknak számolniuk azzal, hogy amennyiben bérbe adnák vagy eladnák a lakásukat, kötelező jelleggel el kell készíttetniük az ingatlan energetikai állapotfelmérését. Az úgynevezett energiatanúsítványból sok olyan információhoz juthat így a tulajdonos, melyek révén költséghatékonyabbá válhat a lakás fenntartása különösen az áram-, illetve a gázszámlák szempontjából.

Szavazókörök területi beosztása

news: cimer150x198.gif1/2013. (VII.26.) HVI sz. HATÁROZAT

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény ( továbbiakban: Ve.) 77. § (1) bekezdésében és 78. §-ában biztosított jogkörömben eljárva Kerekegyháza városban a szavazókörök számát, sorszámát és területi beosztását, szavazóhelyiségek címét, valamint a települési szintű lakóhellyel rendelkező választópolgárok szavazókörének kijelölését az alábbiak szerint állapítom meg:

1.      A településen a szavazókörök száma: 5.

2.      A települési szavazókörök sorszámát, címét, területi beosztását és a szavazókör választópolgárainak létszámát a határozat melléklete tartalmazza.

3.      A szavazókörökben a választópolgárok száma összesen: 4962 fő

Segítség bajba jutott hiteleseknek és eladósodott családoknak

Images: karosultak-logo.jpg

Ha belekerült az adósságcsapdába, 

Ha nem tudja fizetni hiteleit, 

Ha közüzemi tartozásai miatt már végrehajtási eljárás indult Ön ellen

Ha otthonának elvesztése reális veszélyt jelent,

Ha vitás ügyei vannak bankkal, végrehajtóval,

Ha jogi képviseletre van szüksége,

 

Meghívó fotókiállításra!

cimer150x198Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves Családját Madaras László Bács-Kiskun Megyei Művészeti Díjas fotóművész  „SZÁRNYJÁTÉKOK” című fotókiállítására,  melyet Kerekegyházán a Katona József Művelődési Házban  a „Föld Napja” alkalmából tartunk .

Meghívó gazdaképzésre!

news: cimer150x198.gifAranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Tanyafejlesztési Program keretében képzést szervez a gazdáknak, melyre tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő gazdatársait.Római Katolikus Plébánia Templom


E-Ügyintézés


Szerződött Információbiztonsági Szolgáltató


GólyakameraTelepülésképi Arculati Kézikönyv


Pályázat - KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01195


Kerekegyháza Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00014
Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Kerekegyerdő bölcsőde fejlesztése

Pályázat - TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00013


Park utcai új óvoda létesítése

TOP-5.3.1.-16-BK1-2017-00006


A helyi identitás és kohézió erősítése

Pályázat TOP-1.1.1-16-BK1-2017-00018


Ipari terület fejlesztése Kerekegyházán

Az államalapítás ünnepe határtalanul Gútortól Kerekegyházáig


I. vh. hadisírok felújítása pályázat


HIM-HF16 kódszámú pályázat keretében 7 db hadisír felújítása Kerekegyházán

„Az első világháború történelmi emlékét őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása, új emlékmű állítása”


A programot az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatja: KKETTKK-CP-02 számú pályázat keretében az „I. világháborús emlékmű” felújítása

Testvér-települési programok és együttműködések pályázat


Kerekegyháza Város és Gútor-Hamuliakovo Község 2018.évben megtartandó testvér-települési találkozója.

Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Új óvoda átadása az Erdő utca és Park utca sarkán


NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.

Kerekegyerdő Bölcsőde projekt


UMFT - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet: VATI

Choose your language!
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám


Még nem vagy tag? Kattints ide a regisztrációhoz!

Elfelejtetted a jelszavad? Elfelejtetted a jelszavad?

Webkamera


Kerekegyháza
Szent István tér
 

ELBIR Bűnmegelőzési osztály

Fontos események, hírek
Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fontos hírei
Rendőrség elérhetősége!

Rendőrkapitányság Kecskemét Lajosmizse Rendőrőrs
Sportfejlesztési program

Kerekegyházi Sportegyesület
Polgárőrség elérhetősége!

Kerekegyházi Polgárőr Egyesület
ÉLETET MENTHET!

Kerekegyházi Tűzoltó Köztestület
Polgármesteri Hírlevelek


Rendezési tervek


Közadatkereső
Hasznos linkekwww.allamkincstar.gov.hu


www.nyilvantarto.hu


Egyéni vállalkozók nyilvántartásaGyűjtsünk a Gyermekekért!

Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért


Peter Cerny Alapítvány