Szakmai beszámoló
rta: mezo - Dtum: 2022.05.09. 08:00
Név: Településünk Fejlődéséért Alapítvány
Cím: 6041 Kerekegyháza, Fő utca 47/a.
Adóazonosító szám: 19050072103
Támogatói okirat iktatószáma: NEAO-KP-1-2021/2-001268
Támogatás tárgya: „Játék a szabadban” Kültéri játékok beszerzése
 

Teljes hr
Név: Településünk Fejlődéséért Alapítvány
Cím: 6041 Kerekegyháza, Fő utca 47/a.
Adóazonosító szám: 19050072103
Támogatói okirat iktatószáma: NEAO-KP-1-2021/2-001268
Támogatás tárgya: „Játék a szabadban” Kültéri játékok beszerzése
 
 
Alapítványunk kifejezetten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalás keretében megjelenő fenntarthatóság gondolatát. Ez tükröződik a fiatalok, gyermekek környezettudatos nevelésében egy olyan értékrend közvetítésével, mely a jövő generáció gyermekei számára is egészséges, élhető környezetet biztosít. Ez nem csak a preventív magatartások kiemelésével, hanem az építő jellegű munkákkal is példázza az alapítványunk, például parkosítás, faültetés. Az Alapítvány munkája egyértelműen fontos részét képezi a közösségi életnek, hiszen fejlesztési funkciókat lát el, részt vállal a környezet megóvásában, javításában, 2021-ben is fő célként tűzte ki a közösségi szellem erősítését. A napjainkra jellemző elszemélytelenedett, túldigitalizált világgal harcba szállva. Terveink között szerepelt visszacsempészni a szabadban töltött játék élményét.
 
A pályázat segítségével az Alapítvány keretében működő Vészlejárat Ifjúsági Klub udvarán tudtunk megvalósítani egy közösségi teret, mely hozzájárul a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltéséhez, közösségi szellem erősítéséhez, az együtt töltött idő öröméhez. Az Ifjúsági Klub udvara közös használatban van a városi könyvtár udvarával, így a könyvtárba kisgyermekkel érkezők is hasznosan és játékosan tölthetik ott idejüket.
A projekt keretében beszerzésre került egy háromüléses hintaállvány a hozzá tartozó 1 db fészekhintával, 1 db alumíniumbetétes laphintával és 1 db baba hintával. A hinta telepítésénél megfelelő ütéscsillapító felület is kialakításra került.

Ezen kívül beszerzésre került egy hatszemélyes akácfa kerti étkező szett paddal és három székkel a még kényelmesebb időtöltés érdekében.
A megvásárolt kerti bútorokon kívül az Alapítvány adminisztrációs költségein belül, könyvelési díj kerül elszámolásra.